Tentoonstellingen

Van mei t/m juni 2017 exposeerden de Utrechtse edelsmeden hun nieuw werk in de Oude Hortus van het Universiteitsmuseum Utrecht. De tentoonstelling Schatten in de Hortus IV werd deze keer geïnspireerd door fytopathologie, schimmels en Johanna Westerdijk’s motto: “Werken en feesten vormt schone geesten”. Hier presenteerde ik mijn nieuwe collectie Ladies of the blue forest.

Sinds december 2016 zijn mijn sieraden te zien en te kopen bij Kaasschieter juweliers.

Van mei t/m juni 2016 exposeerden de Utrechtse edelsmeden hun nieuw werk in de Oude Hortus van het Universiteitsmuseum Utrecht. De tentoonstelling “Hortus III” had deze keer het thema Groen, met mijn collectie Gesluierde Dame.

Van oktober t/m december 2015 exposeerde ik samen met Gabriella Willekens en Dieuke Raats bij Galerie A-quadraat.

Deelname Kunst markt de Bilt in september 2015 als Maron. Samen met Robine van Doren en Maja Lava.

Deelname ARTzaanstad, art en design event Hembrugterrein Zaandam in juni 2015.

In juni 2015 organiseerden deSchatten van Utrecht hun tweede tentoonstelling in de Oude Hortus van het Universiteitsmuseum. Thema van het afgelopen jaar was “Structuren in de Hortus” met mijn collecties Amanecer en Herfst.

In november 2014 deed ik mee aan de PRACHTIG Sieradenfair in Capelle a/d IJssel.

Sinds 2014 maak ik deel uit van de Schatten van Utrecht, een groep van goud- en zilversmeden uit Utrecht. Samen met hen deed ik in juni 2014 mee aan de tentoonstelling “Schatten in de Oude Hortus” van het Universiteitsmuseum met mijn collectie Lotus.

libelle op lotus-zaadpotBroche libelle zaadpot