Wat ik aanbied

Sieraden

Voor mijn sieraden gebruik ik goud, zilver en natuurlijke stenen en parels. Soms combineer ik die met minder gebruikelijke materialen zoals titanium, hout, leer, keramiek of glas. Ik hou van experimenteren en grenzen verleggen. Ik laat me graag inspireren door de natuur en haar organische vormen, door het water in al haar beweging, door licht en schaduw. De natuur raakt me en ik word erdoor uitgedaagd. Ook architectuur en geometrie zijn belangrijke inspiratiebronnen voor me. Dat alles is aanwezig in al mijn creaties.
Mijn meest recente collecties zijn Ladies of the blue forest, Gesluierde Dame, Herfst, Amanecer en Lotus.

Zilver-17Lotus
Toen ik voor de eerste keer de zaadpot van de lotus zag was dat een wonderbaarlijke ontdekking. Wat een prachtig klein kunstwerk daar midden in de lotusbloem. Het is deze kern die de potentie van weer een reeks nieuwe wonderen der natuur vormt.

Amanecer
In dit geval was ik geraakt door de subtiele schoonheid van jonge blaadjes die net tot leven komen, met hun structuren en nerven, hun kwetsbaarheid en de frisheid van de dauwdruppels in de dageraad van de lente.

Werk in opdracht

Naast mijn eigen creaties, ontwerp ik met veel plezier ook speciale, gepersonaliseerde sieraden in overleg met de klant.

Reparaties

U kunt bij mij ook terecht voor de reparatie van al uw sieraden.